Isida Mollaymeri flet në lidhje me marrëdhënien që ka pasur me ish-të dashurin e saj.

 

E ftuar në emisionin Vizioni i Pasdites në Vizion Plus, Mollaymeri ka zbuluar më shumë në lidhje me jetën e saj private.

 

E pyetur për mashkullin ideal, Isida padashje ka zbuluar një detaj personal për ish të dashurin.

 

Balerina është shprehur se ai nuk ka qenë i bukur, ndër të tjera ajo ka theksuar se mashkullin e saj ideal nuk e do të bukur por dëshira më e madhe është që të jetë mashkull i vertetë.

 

Ndër të tjera në këtë bisedë Isida, ka theksuar dhe faktin se nëna e saj I vë gjithmonë hudhër në çantë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *