Edhe pak ditë na ndajnë nga dasma e shumëpritur dhe e shumëpërfolur e Bleros dhe Afronës.

 

Pas shumë ulje-ngritjesh deri më tani, ata do i thonë “Po” dashurisë së tyre dhe disa nga detajet e dasmës janë zbuluar.

 

Dje Blero ka zbuluar se i ftuari special i mbrëmjes është Ylli Limani dhe ai do të këndojë këngët e tij të dashurisë.

 

“Pikërisht ky artist shok dhe shpirti i tij i paqtë do të na këndojë këngën e dasmës, vëllai im Ylli Limani”, shkruan Blero në një foto ku shfaqet me Yllin dhe vajzën e tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *