Ne jemi të njohur për natyrën tonë optimiste dhe dashurinë, por studimet e reja nga Spotify kanë zbuluar të gjitha gjërat e vogla që po stresojnë njerëzit çdo ditë. Nuk po flasim për shqetësimet e mëdha si ngrohja globale, por të gjitha mikrobet e vogla që luajnë me mendjet tona çdo ditë.

 

Këtu janë zakonet kryesore të shqetësimit për secilin nga ne:

 

67%  shqetësohen sepse nuk flenë mjaftueshëm.

22% prej nesh shqetësohen për qenin ose macen që kanë lënë në shtëpi vetëm.

16% prej nesh shqetësohen për mbajtjen gjallë të bimëve që kanë në shtëpi

 

Ndërsa këto mund të tingëllojnë si gjëra të vogla, studimi zbuloi se 74% prej nesh po i gjejnë problemet e jetës së përditshme gjithnjë e më shumë stresuese. / Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *