Kombinimi i ngjyrave të veshjeve është një ndër shqetësimet kryesore të secilit nga ne.  Çdo mëngjes ne zgjohemi të menduar në lidhje me atë çfarë do të veshim.

 

Ngjyrat e ndezura me ato të errëta janë dhe ndër kombinimet më të zakonshme të secilit nga ne.

 

Më poshtë do të njiheni me disa nga kombinimet ideale të kësaj vere janë;

 

Rozë dhe e  kuqe

E kuqja është një ngjyrë e vështirë për tu kombinuar.  Vitet e fundit stilistët kanë vendosur të thyejnë rregullin e kombinimit të ngjyrave duke bërë bashkë rozën me të kuqen. Ky është një ndër kombinimet më interesante për ditët me diell.

 

Argjend dhe e verdhë

Ngjyra e argjendë mbetet e veçantë në llojin e saj, por edhe e vërdha mund të kombinohet kollaj në mënyra të ndryshme. Ky është kombinim perfekt që ne mund ta përdorim gjatë mbrëmjeve të ndryshme festive.

  

E bardhë dhe blu

E bardha është ngjyra më e kombinueshme nga të gjitha sepse mund të kombinohet me ngjyrat pastel, nudo dhe me ngjyrat e ngrohta. Kombinimi i blusë me të bardhën është një pamje që na bën të ndihemi shik dhe bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *