Reperja e Luzern tashmë e mirënjohur për publikun shqiptar për shkak të relatës me këngëtarin e njohur si Mozzik, mban në portofolin e saj muzikor shumë hite dhe suksese të një-pasnjëshme muzikore.

 

Së fundmi 23-vjeçarja përflitet në çdo shtyp dhe media për mashtrimin e bujshëm që mendohet ti ketë bërë çiftit zvicerian. Një bum shumë i  madh ky për të shkatërruar karrierën e saj, por këngëtarja nuk duket aspak e shqetësuar.

 

Nëpërmjet këtij postimi në Instagramin e saj, ajo ka njoftuar të gjithë ndjekësit për një turne të përbashkët që do zhvillojë këtë verë me Mozzik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *