Ivanka Trump është vajza e parë e Doland Trump, presidentit më të ri të SHBA-ve. Ajo lindi nga martesa me Ivanën, gruan e tij të parë. Në moshë të re Ivanka nisi karrierën si modele dhe tashmë punon si zv.presidente e Organizatës “Trump”. Shfaqja e saj e parë në publik si modele ishte në vitin 1997 për revistën “Seventeen” dhe pas kësaj ajo ka marrë pjesë si modele në sfilata për firma të njohura si: Versace, Marc Bouwer dhe Thierry Mugler. Ivanka është gjithashtu mbrojtëse dhe mbështetëse e femrave dhe të drejtave të tyre. Ajo u martua në vitin 2009 me Jared Corey Kushner një biznesmen amerikan dhe investitor si dhe CEO dhe pronar i gazetës New York Observer, me të cilin ka 3 fëmijë./ Tring news

 
have-ivanka-trump-plan-your-marriage-proposal ivanka-trump Ivanka Trump most sexy business woman-02 Ivanka-Trump-Hot-18-763x1024 (1) Ivanka trump


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *