Tashmë nuk është më një risi që marka të ndryshme veshjesh, të produkteve të fytyrës apo dhe optika të bashkepunojnë me blogere të cilat influencojnë dhe zgjedhjen e personave!

Në emisionin COVER në Vizion Plus, ITALOPTIK ka shpjeguar dhe arsyen përse ato të cilët ishin të parët që i nisën këto bashkëpunime tashmë i kanë ndërprerë.

Shpesh herë vajzat influencuese kanë tendencën që për t’ju përshtatur modës të zgjedhin dhe marka të cilat nuk janë origjinale, dhe kjo arsye bie ndesh me vlerat e kësaj kompanie.

Një shpjegim dhe më të detajuar nga Romina Ferra e gjeni dhe në intervistën më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=Dgvqi7fxK-U

https://www.youtube.com/watch?v=Dgvqi7fxK-U

https://www.youtube.com/watch?v=FJnNvTncaXI

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *