Subscribe

5500 ish- ushtarakeve, debitorë me ligjin e ish-qeverise Berisha, do t’u kthehet shuma qe paguanin çdo muaj nga pensioni i tyre. Ministria e Mbrojtjes dhe ministri i Mirëqenies Sociale gjate nje takimi me përfaqësues te kesaj kategorie, sqaruan ndryshimet e bëra ne ligj dhe shumen e parave qe do t’u kthehen. Deri ne pranverën e 2017 ky proces do te kete përfunduar. Krahas rregullimit te ligjit per kete kategori ne 2017, nje vit elektoral, do te financohen 100 milion euro nga qeveria për rritjen e pagave dhe pensioneve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.