Kim Kardashian është paditur nga shtatë anëtarë të ish-stafit që merreshin me mirëmbajtjen e kopshtit dhe rezidencës në Hidden Hills.

 

Ata kanë depozituar një kallëzim penal për miliarderen për sjellje të keqe dhe për faktin që nuk i ka paguar për punën e tyre.

 

Ish-punonjësit e saj pretendojnë se ajo i jepte pagat me vonesë. Po ashtu, sipas tyre, ajo refuzonte që t’i paguante ata jashtë orarit, dhe ndonjëherë i detyronte të punonin pa pushime vakti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *