Ish-kryeprokurorja speciale Katica Janeva, është liruar nga paraburgimi në burgun e Shutkës për të shkuar në arrest shtëpiak.

 

Sipas mediave maqedonase, ish prokurorja doli Gjykata e Apelit konfirmoi se garancia prej tri faqesh është pranuar dhe pas pothuajse tre muajve Janeva e braktisi qelinë e paraburgimit.

 

Janeva e arrestuar 3 muaj më parë, nën dyshimet për korrupsion, e cila dyshohet për rastin “Reket” dhe rreth saj jozyrtarisht ekzistonin edhe dëshmi.

 

Janeva u arrestua me bujë nga prokurorët specialë, ndërsa u dërgua në paraburgim me automjete të shumta të policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *