Ish komandantin e përgjithshëm të Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, Azem Syla është thirrur në Gjykatën Speciale të Hagës.

 

Lajmin e ka bërë të ditur avokati i tij Besnik Berisha, i cili ka konfirmuar se është e vërtetë se Syla është ftuar nga Specialja.

 

Gjithashtu janë thirrur për të dëshmuar edhe ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari, ndërsa gjatë  javës së kaluar dhe tetë ish komandantë dhe pjesëtarë të UÇK-së kanë bërë të ditur se janë ftuar për intervistim nga Specialja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *