Mark Zuckerberg është një nga gjigantët e teknologjisë,  i cili tashmë është duke drejtuar edhe Metaverse.

 

Por për ish-gruan e Elon Musk, këngëtaren Grimez avatari i ri i metaverse është arti i keq.

 

“Nëse Zack po ‘mbikëqyr Metaverse’, atëherë ai ka vdekur dhe njerëzit që kujdesen për artin dhe kulturën, le të ndërtojnë diçka tjetër. Gjithashtu, ky është art i keq”, ka shkruar këngëtarja në “Twitter”, nën avatarin e saj.

 

“Cilësia e këtij imazhi flet vetë se sa e pamjaftueshme është të krijosh një realitet alternativ. Fjalë për fjalë edhe lojërat indie duken më mirë”, shtoi ajo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *