Prokuroria e Durrësit ka përfunduar hetimet dhe dërgoi për gjykim ish-drejtorin e portit, Eduard Ndreu, si edhe dy-ish vartësit e tij, Mehmet Borshi dhe Agron Çopja, të akuzuar për shpërdorimi detyre. Pas një hetimi të nisur në bazë të materialit të referuar nga ana e Kontrollit të Lartë të Shtetit, rezultoi se tre ish-zyrtarët, i kanë shkaktuar shteti një dëm rreth 22.8 milionë lekë dhe 260 mije euro. Ata janë kapur me shkelje ligjore në disa procedura të prokurimeve publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *