Dhe Caitlyn e tha shumë mirë, drama në familjen Kardashianështë shumë e madhe. Tashmë mësohet se Scott Disick  i është rikthyer jetës së shfrenuar duke festuar deri në orët e para të mëngjesit, me shumë femra, duke konsumuar drogë dhe alkool.

 

 

Por sipas një burimi kjo erdhi si pasojë e marrëdhënies me Kourtney Kardashian: “Kourtney po ecën përpara pa e kthyer kokën pas për Scott. Sa herë që ai ndidhet i refuzuar nga ajo, sillet në mënyrë të tillë. Por Kourtney mendon se ai po tregohet patetik duke e fajësuar atë.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *