E ftuar në emisionin Vizioni i Pasdites në Vizion Plus , Irini Qirjako nuk i ka kursyer kritikat ndaj instancave shtetërore, në dhënien e tutujve “Mjeshtër I Madh”.

Sipas këngëtares, jo vetëm që ky titull “po jepet me lopatë” edhe tek ata që nuk e meritojnë, por që duhen rishikuar dhe t’u hiqet fare atyrë që nuk e meritojnë.

“Këto kohët e fundit janë vënë tituj të tillë që, me keqardhje e them , e kanë marrë njerëz që nuk e meritojnë. Domëthënë është bërë një shkelje flagrante, sepse kur I merrnim titujt në kohën tonë kalonin në disa filtra. Me vjen keq që është bërë si me lopatë  ky titulli mjeshti I madh” ,  u shpreh këngëtarja.

Sipas këngëtares së dhjetra hiteve të muzikës popullore , titulli “ Mjeshtër i Madh” është një titull që ta jep publiku, të cilit nuk ia imponon dot me shkresa zyrtare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.