Subscribe

Ky është investimi me i ri i Bashkisë se Tiranës, për kryeqytetasit. Janë rreth 4 mije banore te zonës ne njësinë administrative numer 9 qe janë përfitues te këtij investimi. Gjate inaugurimit, kryetari i bashkisë Erion Veliaj, u ndal tek rritja e vlerës se pronës ne Tirane, si pasoje e investimit dhe përmirësimit te infrastrukturës.
Kryebashkiaku premtoi se brenda mandatit te punës e tij, Bashkia e Tiranës, do te ndërhyjë ne te gjitha blloqet e pallateve ne kryeqytet per te përmirësuar jetën e qytetareve te saj. Pas investigimeve ne kopshte dhe çerdhe, infrastruktura është nje tjetër fushe ku po përqendrohen investimet e bashkisë ne këtë vit te pare te punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *