200 fëmije qe frekuentojnë kopshtin nr 24 ne Tirane, tashme kane ambiente te ngrohta dhe te rikonstruktuara. Pas investimit te Bashkise ne ketë institucion te njësisë numër 1 ne kryeqytet, kryetari Erjon Veliaj deklaroi se ne 2016 puna e Bashkisë do te fokusohet tek rikonstruksioni i kopshteve. Duke pranuar nevojat për godina te reja Veliaj, u shpreh se me mbështetjen e biznesit janë planifikuar ndërtime te reja kopshtesh dhe shkollash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *