Subscribe

Semaforët dhe trotuaret ne Tirane do te pajisen me sinjalistiken e nevojshme per personat me aftësi te kufizuara. Erion Veliaj deklaroi se kjo nisme e bashkisë synon te ndihmoje invalidët ne lëvizjet e tyre te përditshme.

 

Veliaj tregoi se ndërtimet e reja tashme e kane detyrim krijimin e infrastrukturës edhe per personat me aftësi te kufizuara. Një nisme e tille po merret edhe ne Bashkinë e Tiranës. Ndonëse e kundërshtuar dhe e komentuar ditët e fundit, Veliaj tha se do t’i shkoje deri ne fund.

 

Gjate prezantimit te nje studimi ku ne te gjithë vendin rezultojnë 70 mije fëmije me aftësi te kufizuara, Veliaj  beri apel per ndihmën e shoqërisë dhe institucioneve te ndryshme per integrimin e kësaj kategorie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *