Subscribe

Tirana, do të jetë qyteti i parë në rajon, që do të ofrojnë një mjedis online miqësor, për fëmijët dhe familjarët.

Bashkia e Tiranës, Unicef dhe Albtelecon, prezantuan në parkun e Liqenit Artificial, nismën “Friendly WI- FI”, një shërbim i certifikuar, i cili mundëson që përmbajtjet online të filtrohen nga materialet e paligjshme dhe pornografia.

Erion Veliaj, tha se kjo nismë do të shpërndahet edhe nëpër hapësira të tjera publike.

 

ERION VELIAJ

KREU I BASHKISE TIRANE

Mezi pres që këtë nismë ta shpërndajmë edhe në hapësira të tjera, nëpër shkolla, konvikte, apo edhe në hapësira të tjera si Pazari i Ri. Edhe te Liqeni i Farkës duam të bëjmë të njëjtën gjë, ta konsiderojmë hapësirën e internetit me të njëjtat kritere e standarde, por edhe me të njëjtin kujdes e dashuri, siç kemi hapësirat familjare apo hapësirat tona shkollore”

 

Veliaj theksoi edhe njëherë, se Tiranës do ti shtohen ditët pa makina, për shkak të ndotjes që vjen prej trafikut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *