Subscribe

Në mbyllje të vizitës së tij në Gjermani, kryeministri Edi Rama zhvilloi një konferencë me gazetarët, ku foli për çështjen e negociatave.

 

Në rast se procesi i negociatave do të bllokohet sërish në qershor, kreu i qeverisë tha se do të ndryshojë qasja.

 

“Në rast se do të bllokohemi për shkak të Bullgarisë në do të ndryshojmë qasje dhe do të flasim me një gjuhë tjetër lidhur me Shqipërinë vendimin për t’u ndarë. Kancelari është optimist, por unë nuk jam edhe aq optimist.”

 

Ai shtoi se takimi me kancelarin Olaf Scholz ishte shumë pozitiv lidhur me rolin e Shqipërisë në arenën ndërkombëtare dhe aspiratat tona për në BE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.