Një incident është shënuar këtë të hënë në veri të kosovës.

 

 

Policia bën me dije se një automjet ka goditur automjetin e policisë në Leposaviç dukke rrezikuar jetën e punonjësve të rendit.

 

 

Ndaj agresorëve policia e Kosovës ka reaguar duke qëlluar me arme zjarri por automjeti është larguar menjëherë nga vendi i ngjarjes.

 

 

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, më 23 janar 2023

Sot, më 23 janar në Bistricë të Leposaviqit, një njësi policore ka qenë e caktuar me detyrë zyrtare në pikë kontrolli, me qëllim të ruajtjes së rendit dhe sigurisë publike si dhe parandalimit të krimit e kontrabandës.

Njësia policore e cila ka qenë në pikë kontrolli, gjatë realizimit të detyrave policore ka tentuar ta ndalojë një veturë, e cila gjatë lëvizjes ka goditur automjetin e Policisë së Kosovës duke rrezikuar drejtpërdrejt edhe jetën zyrtarëve policorë, të cilët për të neutralizuar rrezikun ndaj tyre kanë shtënë me armë zjarri.

Personat e dyshuar, së bashku me mjetin e tyre janë larguar nga vendi i ngjarjes, përderisa hetimet lidhur me rastin janë duke u kryer, në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë.

Lidhur me rastin, Policia e Kosovës ka njoftuar edhe Inspektoratin Policor të Kosovës për procedura të mëtejme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *