A e dini se cila është frika juaj e fshehur e nënvetëdijes suaj? A jeni të ndërgjegjshëm për objektet, kafshët apo situatat që ju ngjallin frikë? Thellë në nëndërgjegjie ju keni të rrënjosur një frikë që do e zbuloni tani!

Shikoni fotografinë e mësiperme: Çfarë dalloni së pari ? Një mollë, një flutur, një thikë apo shumëkëmbëshin

Thika:

Frika juaj e nënndërgjegjeshme është një sëmundje të pashërueshme. Keni frikë se vuani nga një sëmundje, për të cilën nuk keni dijeni.

Shumëkëmbëshi
Frika juaj e nënndërgjegjeshme janë fantazmat, frikë e njohur si phasmophobia. Keni frikë se përndiqeni nga shpirtrat dhe e vuani këtë frikë në mënyrë të pavullnetshme.

Flutura:
Frika juaj e nënndërgjegjeshme është tradhtia. Ndoshta keni përjetuar shumë lëndime, jeni përballur me refuzime dhe në nënvetëdije, kjo është gjëja që ju tremb mësë shumti.

Molla:
Keni frikë nga vdekja, por nëse mendoni nga e juaj gaboni! Keni frikë nga vdekja e të dashurve tuaj./LIving

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *