Imran Hosein, një nga teologët më të njohur në botë për eskatologjinë islame, është i bindur se COVID-19 nuk ka origjinë natyrore.

 

Në një intervistë për “Quo Vadis” në “Vizion Plus”, Imami deklaroi se nisur nga ky përfundim, edhe vaksina duhet refuzuar.

 

“Kam arritur në konkuzionin, konkluzion i cili është i palëkundshëm se ky virus nuk ka ardhur nga natyra e përsa kohë nuk ka ardhur nga natyra përbën një armë biologjike. Përderisa e njoh si armë bilogjike edhe vaksina duhet dyshuar, kështu që unë nuk do ta bëj vaksinën dhe nuk do t’ua rekomandoj as të tjerëve ta marrin atë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *