Subscribe

Ish-Zëvendës Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Iliaz Labi, do te qëndrojë ne burg. Gjykata e Krimeve te Renda, la ne fuqi masën e arrestit me burg dhe per dy administratoret e kompanive private. Ndërsa dy përfaqësues te tjerë te kompanive, janë lene ne arrest shtëpie. Iliaz Labi u arrestua dy dite me pare nen akuzën e korrupsionit pasiv. Nga hetimi, ka rezultuar se 4 administratoret qe ofronin shërbimin e ushqimit ne burgjet shqiptare, takoheshin me njeri-tjetrin per te përpiluar dokumentet dhe me pas te dilnin fitues. Qe kjo te realizohej, ata kishin rende dakord qe për çdo tender, te paguanin 2 milion leke tek numri 2 i burgjeve Iliaz Labi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *