Një ngjarje është regjistruar në Livadhë të Himarës, ku pronarja e një hoteli i ka dalë para çiftit të turistëve që kishte qëndruar në hotelin e saj, ndërsa aty afrohet dhe një person tjetër, i cili po ashtu tenton ta ndalojë.

 

Turistët kishin bërë rezervim për tre ditë, por të pakënaqur nga kushtet, u larguan një ditë para.

 

Pronarja e hotelit iu është vënë pas me makinë dhe iu ka bllokuar rrugën. Ajo pretendon se çifti u ka djegur çarçafët. Më e tronditura nga kjo ngjarje, është një vajzë e vogël e çiftit, e cila dëgjohet duke qarë brenda makinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *