Qytetarë të shumtë i janë bashkuar protestës para Kryeministrisë.

 

Protestuesit mbajnë në duar pankarta me parulla të ndryshme, që godasin kryeministrin Edi Rama dhe qeverinë e tij.

 

“Iku koha e rrufjanëve”, kjo është një nga parullat ndryshe në protestën e sotme.

 

Ndërkohë në një tjetër slogan shkruhet: “Duam të jetojmë në Shqipëri”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *