Pierre Cardin Home, ndan me ju prestigjin dhe vlerësimin si pjesë e SUPERBRANDS Albania 2017. Kjo, mundësohet pike së pari, nga ju të nderuar klientë. Eksperiencat pozitive dhe kënaqësia që ju keni përjetuar për çdo here që keni bërë tuajat artikujt e Pierre Cardin Home, apo emocionet e vizitave në showroom-et e Pierre Cardin Home.

 

Jemi të vendosur, që në vijimësi të ruajmë dhe zhvillojmë më tepër nivelet tona të shërbimit por kryesisht, cilësisë dhe standarteve të larta të produkteve të Pierre Cardin Home.

 

I jemi dedikuar 100% realizimit të pritshmërive tuaja, dhe i qëndrojmë besnikë filozofisë tone që një shtëpi meriton të ketë personalitet. Dhe personalitetin e duhur, ju ja jepni  vetëm me Pierre Cardin Home.

 

Ju ftojmë të na vizitoni në showroom-et tona, dhe aty do të gjeni gjithçka për shtëpinë tuaj. Gjithçka, si askund tjetër.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *