Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur këtë të enjte një operacion në zonen e “Syrit të Kaltër” në bashkinë e Finiqit.
 

IKMT ka planifikuar të prishë në këtë zonë turistike 16 objekte pa leje ndërtimi.
 

Objektet janë të madhësive të ndryshme, një dhe dy katëshe, konstruksione druri, me objekt shërbimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *