Kinezi Guo Gangtang është ribashkuar me të birin e tij, i cili u rrëmbye 24 vite më parë para shtëpisë  nga dy trafikatë.

 

Djali i Ganganit u rrëmbye në vitin 1997, kurse ndërsa e gjeti teksa përshkronte me  motoçikletën e tij në më shumë se 20 provinca në mbarë Kinën.

 

Ai ngjiste letra me fotografinë e të birit dhe të gjitha paratë e kursyera i shpenzoi. Fjeti nën ura dhe kërkonte lëmoshë, pasi mbeti pa para.

 

Rrëmbimi i fëmijëve është një problem i madh në Kinë, ku brenda një viti rrëmbehen me mijëra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *