Makina e një lojtari të kombëtares është djegur gjatë natës në qytetin e Vlorës.

Bëhet fjalë për makinën tip Ford Focus me targa AA887NV në pronësi të Artan Qopekajt.

Ky i fundit është lojtar dhe kapiten I kombëtares shqiptare te minifutbollit.

Ka dyshime se zjarri në makinën e shkrumbuar të Qopekajt ka qënë I qëllimshëm.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.