Ylli danez që trembi botën pasi pësoi një arrest kardiak pak ditë më parë gjatë ndeshjes se Euro 2020 kundër Finlandës, ka dalë nga spitali.

 

Christian Eriksen la spitalin pasi realizoi me sukses ndërhyrjen që iu bë në zemër për t’i implementuar një defribilator automatik.

 

Nuk është ende e qartë se cfarë do të ndodhë me karrierën e Eriksen, mirëpo e rëndësishme është që ai është mirë me shëndet dhe ka kaluar rrezikun e madhe për jetën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *