Një burrë në Indi ka vrarë gruan e tij, për shkak se kjo e fundit i shërbeu sallatën me vonesë. I plagosur mbeti edhe djali.

 

Murli Singh, 45 vjeç sulmoi edhe djalin e tij, 20 vjeç, i cili ndërhyri në konflikt në një përpjekje për ta shpëtuar nënën e tij.

 

Fqinjët dëgjuan britmat dhe nxituan drejt familjes për të shmangur tragjedinë, por ishte shumë vonë.

 

Djali i plagosur ndodhet në gjendje të rëndë në spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *