James Thimothy, është një i ri nga Japonia i dashuruar me valet shqiptare.

Këtë gjë ai e ka shprehur te emisioni “Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus.

Në intervistën e dhënë ai tregon se ku dhe ka provuar të kërcejë vallet tona.

Ndiqni emisionin e plotë në videon e mëposhtme:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *