Diten e sotme vendi ynë do te ndikohet nga masa ajrore të thata dhe të nxehta me origjinë nga Afrika e Veriut.

 

Moti pritet te jete i kthjellët në të gjithë territorin përjashtuar vranësirat e pakta kalimtare në relievet malore në orët e mesditës.

 

Era pritet te fryjë me drejtim verilindje – veriperëndim me shpejtësi 1-8m/sek dhe pritet te sjellë valëzim të ulët të forcës 0-1 ballë.

 

Temperaturat do te regjistrohen me vlera nga 20 grad celcius ato minimale deri në 41 gradë Celcius në vlerat maksimale.

 

Shqipëria             Bota
Qytetet  Vlerat sot  Vlerat neser Qytetet  Vlerat nesër
Shkodër 24 40 diell 25 40 diell Prishtinë 18 35 diell
Kukës 22 39 diell re 23 39 diell re Shkup 23 39 diell
Lezhë 23 39 diell 24 39 diell Beograd 22 35 diell
Dibër 20 37 diell re 21 37 diell re Podgoricë 24 42 diell
Durrës 23 38 diell 24 38 diell Athinë 26 34 diell
Tiranë 25 40 diell 25 40 diell Ankara 14 32 diell
Elbasan 24 41 diell 25 43 diell Budapest 21 33 diell
Berat 21 41 diell 22 42 diell Romë 19 35 diell
Vlorë 24 39 diell 25 39 diell Vjenë 19 31 diell pak re
Fier 25 40 diell 25 41 diell Paris 13 23 diell re
Korçë 21 35 diell re 21 36 diell re Berlin 16 24 diell re
Gjirokastër 21 41 diell 22 43 diell Madrid 20 35 diell
Sarandë 23 37 diell 24 38 diell Londër 12 20 diell re
              Stokholm 17 22 diell shi
              Moskë 18 28 diell pak re

Moti për 28 dhe 29 Korrik 2021

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *