Një i moshuar është vetëhedhur në rrjedhën e lumit Drino në Gjirokastër në afërsi të Urës së Subashit.

 

Falë ndërhyrjes në kohë të Shërbimit Zjarrfikës dhe Policisë së Shtetit u bë i mundur shpëtimi i tij dhe më pas transportimi drejt spitalit “Omer Nishani”. 80-vjeçari është identifikur si Prokop Marku nga fshati Hundëkuq.

 

Ai ka pësuar dëmtime të lehta dhe thyerje gjymtyrësh. Arsyet që e shtynë të moshuarin drejt këtij akti nuk dihen ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *