Gjykata e Vlorë-s,  caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për shtatë personat arrestuar gjate operacionit “Vjeshta” per trafik droge.

 

Sipas organit të akuzës hetimet për areestimin e tyre zgjatën 6 muaj dhe u perdoren metodat speciale nga prokuroria dhe policia e Vlorës.

 

Mbi te arresdtuarit rendojne akuzat kultivimi i bimëve narkotike” dhe ‘prodhimi dhe shitja e narkotikëve” e kryer në bashkepunim.

 

Nderkohe si pjese e te njejtit grup tre persona të tjerë vijojnë të jenë ende në kërkim.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *