Subscribe

Ditën e sotme ka nisur zbatimi i amnistisë penale dhe nga të gjithë burgjet në vend janë liruar disa të dënuar.

Një i dënuar nga burgu i Peqinit ka folur për gazetarët, pasi u lirua, duke i përshkruar vitet e tij në burg si një ferr.

Lexo edhe :

Related Posts

Pyetje: Pas sa vitesh dilni nga burgu?

Qytetari: 19 vjet.

Pyetje: Si ishin këto 19 vjet në burg?

Qytetari:Ferr! /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *