Një 30 vjeçar ka rënë në prangat e policisë së Shkodrës, pasi ishte dënuar me 5 vite burg.

Sipas policisë shtetasi me iniciale V.Gj. ishte i dënuar nga Gjykata e Apelit Shkodër me vendimin e formës së prerë Nr.98, datë 13.03.2019, me 5 vite burgim për veprën penale ‘’Prodhim dhe shitja e narkotikëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *