Ai është ende me Belen dhe për të ajo është unike, familja e tyre është e veçantë dhe ajo që po përjeton është historia më e rëndësishme e jetës së tij.

 

Andrea Iannone iu ka treguar ndjekësve marrëdhënien e tij me Rodriguez duke mohuar thashethemet e një krize të zezë në cift.

 

 

 

 

Edhe pse po “fluturon” në Ibiza ku po bëhet gati për garën e MotoGP, ai pranon: “Seksi me Belen? Asnjëherë nuk mjafton”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *