Njeriu më i pasur në botë, themeluesi i Amazon.com, Jeff Bezos, ka akuzuar pronarin e Enquirer Kombëtare për përpjekjen për të shantazhuar atë mbi fotot e turpshme.

 

Bezos tha se donte një hetim për të mësuar sesi kompania amë e revistës American Media Inc (AMI) arriti të siguronte mesazhet e tij private.

 

Themeluesi i Amazon.com, Jeff Bezos dhe gruaja e tij, MacKenzie, bënë me dije muajin e kaluar se po divorcoheshin.

 

Njoftimi i tyre për divorcin erdhi pak para se Enquirer Kombëtare të raportonte për marrëdhënien jashtëmartesore të titanit të teknologjisë.

 

Në lidhje me këto akuza, BBC u interesua pranë AMI por revista edhe nuk e ka dhënë një koment sesi arriti t’I siguronte mesazhet private të Jeff Bezos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.