Shqiptari Adrian Zeqo, 58 vjeç është nën akuzë nga autoritetet greke për abuzim seksual me të mitur.

 

Sipas mediave greke, ai dyshohet të ketë kryer marrëdhënie seksuale me dhunë me një 12-vjeçare.

 

Policia greke ka bërë publikë emrin dhe foton e tij, për të mbrojtur shoqërinë nga veprimtaria kriminale e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *