Subscribe

Shqipëria, Kosova, Kroacia, Bosnja, Serbia dhe Maqedonia e Veriut nuk janë në listën e vendeve, që u kufizohet hyrja për në Malin e Zi.

 

Ministria e Jashtme në Shqipëri njoftoi se qytetarët që lëvizin nga shtetet e mësipërmendura nuk do të duhet të tregojnë në kufi as dokument vaksinimi, as test PCR negative apo as dokument ku vërtetohet se është kaluar sëmundja e koronavirusit.

 

“Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton për masat e reja të vendosura për hyrjen në Malin e Zi, si pasojë e përkeqësimit të situatës së pandemisë.

Duke filluar nga data 🗓️ 21 gusht-10 shtator, qytetarët e vendas dhe të huaj do të lejohen të hyjnë në Mal të Zi vetëm nëse: 

🔴 kanë dokument ku vërtetohet se kanë kryer vaksninën kundër COVID-19;

🔴 kanë një test PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë;

🔴 kanë dokument ku vërtetohet se kanë kaluar COVID-19.                                 

🟢  Këto masa nuk do të aplikohen për shtetasit nga Shqipëria, Kosova, Kroacia, Bosnja, Serbia dhe Maqedonia e Veriut.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *