Subscribe

Hungaria është plotësisht e përkushtuar për të mbështetur Shqipërinë në hapjen e negociatave me BE-në sa më shpejt të jetë e mundur, tha kryeministri Viktor Orban në Budapest, pas takimit me kryeministrin Edi Rama.

 

“Pa një perspektivë të anëtarësimit, siguria e kontinentit nuk mund të garantohet, as politikisht dhe as ekonomikisht”, tha ai në një deklaratë për shtyp.

 

Edi Rama falënderoi Hungarinë për mbështetjen e saj për Shqipërinë në rrugën e saj drejt BE-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *