I është dhënë lamtumira e fundit oficerit te sigurise Ervin Dervina, i cili humbi jeten para tre ditwsh në Rumani gjatë një aksidenti automobilistik së bashku me bashkëshorten e tij rumune.

 

Homazhet u zhvilluan në tetarin Skampa në Elbasan, ndërsa morën pjesë përfaqësues të shumtë nga Garda, Ministria e Brendshme e institucione të tjera.

 

I pranishëm në ceremoninë e lamtumirës ishte me zv/ministri I Brendshëm Besfort Lamallari.

 

Kurora u vendosën edhe nga ambasada e Rumanisë dhe shumë institucione të tjera.

 

Ai ishte me detyrë Oficer i Kontaktit i Shqipërisë pranë Qendrës për Forcimin e Ligjit në Evropën Juglindore (SELEC).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *