Zëvendës ndihmës-sekretari amerikan i shtetit, Hoyt Brian Ji, vazhdon sot vizitën dyditore në Shkup, ku pritet të takojë Presidentin e Maqedonisë, Gjorge Ivanov, kryetarin e kuvendit, Talat Xhaferi, dhe kryetarët e dy partive më të mëdha maqedonase: Lidhjes Social-Demorkate dhe VMRO-DPMNE-së.

 

Dje, zyrtari amerikan është takuar me drejtuesit e partive shqiptare në Maqedoni. Takimet, edhe sot, pritet t’i kushtohen çështjes së formimit të qeverisë dhe realizimit të reformave. Vizita e zyrtarit te larte amerikan vjen pas dhunës se te enjtes ne Kuvend. Zyrtari i lartë amerikan pritet të dalë në një konferencë për shtyp, pasi t’i ketë përfunduar të gjitha takimet.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *