Dashi 

Personat që doni luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj dhe ju kërkoni harmoni dhe ekuilibër tek ata pas tensioneve dhe grindjeve që keni përjetuar. Hëna e Virgjëreshës ju preokupon me punë dhe çështje rutinë dhe mund të dëshironi të filloni një dietë ose palestër.

Partneritetet e reja janë të favorizuara tani, pasi do të takoni njerëzit e duhur që dinë të bëjnë kompromis dhe të jenë të këndshëm.

Demi 

Ju mund të dëshironi të zbukuroni hapësirën tuaj të zyrës, ta dekoroni atë ose të bëni gjithçka në fuqinë tuaj për të përmirësuar kushtet tuaja të punës, duke shtuar kontaktin tuaj personal. Gjithashtu, mund të dëshironi të bëni disa ndërhyrje estetike në pamjen tuaj, të ndryshoni modelin e flokëve, veshjen apo grimin. Hëna në Virgjëreshë rrit edhe më shumë disponimin tuaj artistik.

Binjakët

Ju kërkoni dashurinë, romancën dhe shprehjen krijuese përmes muzikës dhe arteve të bukura. Ju kërkoni të jeni aktiv në hobi dhe talentet tuaja, si dhe në sport. Marrëdhëniet me fëmijët tuaj gjithashtu përmirësohen. Hëna në Virgjëreshë e bën atmosferën në shtëpi të këndshme dhe të ngrohtë.

Gaforrja 

Atmosfera në shtëpi është pozitive dhe e këndshme, dhe ju mund të kërkoni të rinovoni dhe dekoroni hapësirën tuaj personale.  Nëse jeni beqarë, po kërkoni një partner që do t’ju ofrojë ndjenjën e sigurisë që ju nevojitet. Ndoshta po kërkoni një punë që mund ta bëni nga shtëpia.

Luani 

Ju shpreheni me mirësi, bukuri dhe sjellje të mira dhe fitoni favorin dhe simpatinë e të gjithëve. Mendimet dhe idetë tuaja janë të pushtuara nga sharmi dhe prirje miqësore. Gjithashtu, do të jeni të interesuar për të mësuar dhe libra. Hëna në Virgjëreshë ju bën të vlerësoni ndryshe vlerën që u jepni gjërave.

Virgjëresha

Portofoli juaj po mbushet dhe ju tundoheni të shpenzoni për bukurinë, kështu që paratë që merrni i humbisni në kohë rekord. Gjithashtu, Afërdita në këtë pozicion mund të tregojë se po rifitoni vetëbesimin tuaj. Hëna në shenjën tuaj ju bën emocional dhe popullor me ata që ju rrethojnë.

Peshorja 

Ju i kushtoni rëndësi të madhe pamjes tuaj, stili juaj rinovohet dhe zbukuroni ambientin rreth jush. Ju kujdeseni për veten dhe imazhin që dëshironi të projektoni dhe promovoni. Hëna në Virgjëreshë ju bën simpatikë ndaj të tjerëve dhe më të ndjeshëm se zakonisht.

Akrepi

Bëheni të ndjeshëm dhe emocional pa e ditur arsyen, humori juaj rritet. Jeni ende të gatshëm të ndihmoni këdo në nevojë dhe kujdeseni për dhimbjen e të tjerëve. Hëna në Virgjëreshë forcon anën bamirëse të vetes.

Gjykimi juaj për çështjet financiare nuk është shumë i saktë, megjithatë punët tuaja profesionale janë të mira.

Shigjetari

Miqtë, shoqëria, shëtitjet, por edhe pjesëmarrja në shoqëri kanë rënësinë e tyre. Gjithashtu sugjeron që dashuria dhe romanca duhet të kenë gjithashtu një natyrë miqësore për ju dhe të bazohen në ide, plane dhe vizione të përbashkëta. Hëna nga Virgjëresha ju fton të merreni me çështje të karrierës.

Bricjapi 

Marrëdhëniet jofunksionale me eprorët zbuten, puna është e lehtë dhe e këndshme dhe popullariteti juaj rritet. Edhe pse dita konsiderohet kërkuese, jeni të favorizuar nga Hëna e Virgjëresha, gjë që ju bën optimistë dhe bëni më shumë plane për të ardhmen.

Ujori 

Mund të jeni në humor për të eksploruar vende të reja, për të mësuar gjëra të reja ose për të studiuar. Hëna në Virgjëreshë ju bën të përfshiheni në gjëra që kanë thellësi dhe substancë, dhe që mund t’ju ofrojnë përvojën e evolucionit përmes njohurive.

Peshqit 

Ju e përjetoni dashurinë me pasion të fortë. Ju jeni duke kërkuar për ato marrëdhënie që kanë thellësi dhe kuptim, janë të afta t’ju zhvillojnë shpirtërisht dhe intelektualisht dhe kanë përvoja të vlefshme dhe mësime jete për t’ju ofruar. Hëna përballë jush në shenjën e Virgjëreshës nxjerr në pah çështjet e marrëdhënieve që duhen zgjidhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *