Subscribe

10 vjetori i vdekjes së ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, ka bashkuar krerët e partive kryesore politike ne qeveri dhe opozitë. Politikane te larte kanë kryer homazhe në varrin e Rugovës, i cili luajti një rol të rëndësishëm për shpalljen e pavarësisë së vendit. Këtë mesazh kanë përcjellë dhe liderët politikë. Ne 10 vjetorin e vdekjes se ish-presidentit Rugova, ne Shqipëri Partia Demokratike depozitoi ne kuvend nje rezolute per te nderuar figurën e tij.  Opozita kërkon qe ne kryeqytetin shqiptar te vendoset një shtatore e ish-presidentit. Por maZhoranca ka vendosur qe teksti i rezolutës te shqyrtohet me pare ne Komisionin e Jashtëm e me pas te kaloje ne seance plenare.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *