Hollanda fitoi festivalin Eurovision 2019, ndërsa në vendin e dytë u rendit Italia me këngën “Soldi” nga Mahmood, ndërsa në të tretin u rendit Rusia.

 

Hollanda u përfaqësua nga Duncan Laurence me këngën “Arcade”, e cila është një baladë dashuria.

 

Shqipëria e përfaqësuar denjësisht me këngëtaren Jonida Maliqi, me këngën “Ktheju Tokës”, u rendit e 18-ta me 90 pikë.

 

Vendi ynë grumbulloi 43 pikë nga votat e jurisë dhe 47 pikë nga votat e publikut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *