Subscribe

Nje histori arti qe i mungonte bibliotekës se galerisë, asaj te nje studenti te artit vizual ne Shqipëri, por edhe nje botim me shume per te njohur me te mirët piktore shqiptare. Ky është botimi me i ri i studiueses Suzana Varvarica. Krijimtaria dhe vepra e artisteve me te mire ndahen ne katër pjese. Botimi hapet me një tekst estetik nga studiuesja, e cila e ka përdorur kete strukture per te ndare edhe epoka apo ngjyrime te ndryshme stilistike ne historinë e artit vizual ne Shqipëri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *