Subscribe

Universiteti i Arteve të Bukura dhe ai i Sporteve heqin mesataren si kriter pranimi për studentët të cilët duan të bëhen pjesë e njërit prej programeve te studimit.

 

Rektori i Universitetit të Arteve sqaroi se ky është një  vendim i drejtë pasi në këtë mënyrë afrohen studentë të talentuar.

 

Deri dje, mesatarja e ulet ishte bere pengese për ata të rinj të talentuar që sipas Çaushit kanë shkëlqyer në lëndët profesionale.

 

 

Heqja e mesatares ishte një kërkesë edhe e vetë studentëve të cilët dërguan disa shkresa pranë Universitetit te Arteve dhe atij të sporteve si dhe ne Ministrisë së Arsimit.

 

Ndërkohë që nuk bëhet e ditur ende nëse vendimi i qeverise do te zbatohet apo jo për ketë vit akademik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *